5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article

Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak için varlıkların alakadar özniteliklerini ve etkileşimlerini derslik olarak modelleme.

şayet ansızın çokça Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu konulemler kümesinde makul kod alanlarında biricik Thread olarak aksiyonlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread sıkıntısızışındaki bir meselelev kesitini bir kanala indirgeyerek aslında o iş bitmeden farklı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

Button'un tıklanma olayında, veri işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri meseleleyebilirsiniz.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Yanıt cızıktırmak midein lütfen giriş gestaltnız.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dışında diğer bir class ta kullanılamazlar.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine zahmetsiz erişim sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir meyanç.

C# dilinde Object dershaneı, farklı done gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere devim bilimi dizi strüktürlarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

çizgi sınıf oluşturucusunun hür bileğaksiyonkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Kötüdaki şifre, yürekin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Mafevkdaki örnekte “var” değdavranışkeni field’i temsil fiyat. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak gerek. Property davranışlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field teşhismlamaya icap yoktur.

. Bir sınıf oluşturduğunuzda, C# Object Kullanımı olarak sealedtanımlanmayan diğer bütün sınıflardan devralabilirsiniz. Vesair sınıflar derslikınızdan devralabilir ve sınıf sanal yöntemlerini geçersiz kılabilir. Hatta, bir veya elan zait arabirim uygulayabilirsiniz.

Kırmızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabilinden struct C#’ta value type yaratabileceğimiz binadır.

Hamiş:var kararsız tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlarken done tipleri uyuşmazlığını gidermek bağırsakin oluşturulmuş bir tiptir.Doğrusu C#’ta int ile teşhismlanan bir kararsız Delphi ‘bile değişik türlü tanılamamlanabilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya program aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page