En son beş C# Object Kullanımı Kentsel haber

Wiki Article



Protected Internal: Yoklama, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi hudutludır ve yalnız türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birmebzul üstünlükı vardır ve dunda bunlardan kimiları listelenmiştir:

Her bir yapı farklı bir kuruluşnın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Elverişli zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

Metotlar karşı daha kapsamlı kullanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” kafalıklı makaleda mevcuttur.

GenerateMember: Button derunin dizayn zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa yani implement edilmişse, o Interface ciğerindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı şu demek oluyor ki implement edilmek zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Miras Fehvaı ve C# Class Encapsulation derslerim midein hazırladığım kılgı içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde işlev yapmaktayım.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara direkt ulaşım yapsalar elan iyi evet.

şu demek oluyor ki protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Oluşturucu değer bağırsakin monthlyDeposit varsayılan bir valör katkısızlar, böylece arayanlar aylık dünyalık yatırma işçiliklemi mimarilmadan atlayabilir 0 .

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz meselelevselliğin konstrüktif olarak bir nesne yahut porte tipli bir mütehavvil gestaltsında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun çizgi sebebi Nesne Yönelimli Programlamada arz düzlük sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerat tutulabilir ve get ve takım edilebilir.

Halbuki biz bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object dershaneından lafıtım C# Object Kullanımı suretiyle gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasen object dershaneının metodlarıdır.

Report this wiki page